Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuw Zuid Triple Living - Openwervendag Nieuw -Zuid Triple living Inneke Gebruers ... - ►opgericht in 2010 als stadsontwikkeling antwerpen zuid.

Nieuw Zuid Triple Living - Openwervendag Nieuw -Zuid Triple living Inneke Gebruers ... - ►opgericht in 2010 als stadsontwikkeling antwerpen zuid.. Zuiderzicht, as block 6 is called, will be 80 meters high and contains 132 housing units, spread over 25 building layers, and a hotel with 5 building layers. Triple living bouwt als projectontwikkelaar het nieuwe stadsdeel nieuw zuid. Dertig jaar nadat toyo ito zijn nooit gerealiseerde plannen voor nieuw zuid lanceerde in het kader van stad aan de stroom, gaat dan toch een beroemde japanner in antwerpen aan de slag. Wij zijn terug bij triple living. Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue.

De elegante hoogbouw is getekend door c.f. ►veranderde in 2015 de naam in triple living. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Atelier kempe thill architects and planners was founded in 2000 by the two german architects, andré kempe ('68) and oliver thill ('71), following their europan 5 winning proposal of three hundred dwellings in kop van zuid, rotterdam.

Kaai Nieuw Zuid - Nieuw Zuid Antwerpen | Antwerpen, Nieuws
Kaai Nieuw Zuid - Nieuw Zuid Antwerpen | Antwerpen, Nieuws from i.pinimg.com
Nieuw zuid, de nieuwe wijk aan de scheldekaaien tussen hoboken en het nieuwe justitiepaleis, is een wijk waar energie, afval. Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. Triple living kan nu nog niet veel kwijt over de residentiële toren die het sociale woonblok zal doen vergeten. Ontwaken in het groen, midden in de stad. Triple living | triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Het is een unieke buurt op een uitzonderlijke locatie in antwerpen: Het is een duurzaam project met het grootste warmtenet van vlaanderen.

Triple living bouwt aan uw huis van morgen.

Wij helpen huurders in hun zoektocht naar het perfecte appartement. Volgend jaar al zullen de eerste bewoners hun intrek nemen op de site. Welkom in de buurt van de toekomst! Het is een unieke buurt op een uitzonderlijke locatie in antwerpen: Een jaar geleden kondigde projectontwikkelaar triple living de samenwerking met shigeru ban (64) aan. Een groene, duurzame en gemengde woonwijk in opdracht van de stad antwerpen. Wij zijn terug bij triple living. Het gaat hard voor nieuw zuid, de groenste en meest duurzame stadsontwikkeling van het land. Nieuw zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in antwerpen. Atelier kempe thill architects and planners was founded in 2000 by the two german architects, andré kempe ('68) and oliver thill ('71), following their europan 5 winning proposal of three hundred dwellings in kop van zuid, rotterdam. Triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. ►volledig in handen van de twee. Nieuw zuid legt de lat hoog.

Atelier kempe thill architects and planners was founded in 2000 by the two german architects, andré kempe ('68) and oliver thill ('71), following their europan 5 winning proposal of three hundred dwellings in kop van zuid, rotterdam. Amper zeven jaar nadat de eerste bouwwerken werden even geleden nodigde triple living de gezinnen van nieuw zuid uit voor een gezellige paaseierenzoektocht voor de kleinsten op 5 april. At triple living, you can be sure that they will work with the right partners to guarantee the best quality for their projects. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in antwerpen. Triple living kan nu nog niet veel kwijt over de residentiële toren die het sociale woonblok zal doen vergeten.

Triple Living Renting | Verhuurservice van Nieuw Zuid ...
Triple Living Renting | Verhuurservice van Nieuw Zuid ... from www.tripleliving-renting.be
Последние твиты от triple living (@triple_living). ✦exclusief voor abonnees door6 december 2017, 0:00. Een groene, duurzame en gemengde woonwijk in opdracht van de stad antwerpen. Triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Nieuw zuid legt de lat hoog. Triple living | triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Sinds voorjaar 2010 is de private ontwikkelaar triple living eigenaar van een groot deel van de gronden van nieuw zuid. At triple living, you can be sure that they will work with the right partners to guarantee the best quality for their projects.

Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue.

Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in antwerpen. You will notice in every detail that a great nieuw zuid was designed by the very best. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. Triple living bouwt aan uw huis van morgen. Volgend jaar al zullen de eerste bewoners hun intrek nemen op de site. ►volledig in handen van de twee. Het is een duurzaam project met het grootste warmtenet van vlaanderen. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Nieuw zuid, de nieuwe wijk aan de scheldekaaien tussen hoboken en het nieuwe justitiepaleis, is een wijk waar energie, afval. © 2021 atelier kempe thill. Projectontwikkelaar triple living wil met de realisatie van nieuw zuid een toonbeeld stellen voor duurzame stadsontwikkeling en richt zich met het project tot alle antwerpenaren en gezinnen die zich in de havenstad willen vestigen. Nieuw zuid is de projectnaam voor het gebied gelegen tussen de scheldekaaien, de namenstraat, de jan van gentstraat, de brusselstraat en de ring. Triple living bouwt als projectontwikkelaar het nieuwe stadsdeel nieuw zuid.

Nieuw zuid is de projectnaam voor het gebied gelegen tussen de scheldekaaien, de namenstraat, de jan van gentstraat, de brusselstraat en de ring. Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen t. At triple living, you can be sure that they will work with the right partners to guarantee the best quality for their projects. ✦exclusief voor abonnees door6 december 2017, 0:00.

Nieuw Zuid lanceert: HÅVN - Buurt aan de stroom
Nieuw Zuid lanceert: HÅVN - Buurt aan de stroom from www.buurtaandestroom.be
Een jaar geleden kondigde projectontwikkelaar triple living de samenwerking met shigeru ban (64) aan. Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen t. Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar het perfecte appartement. Wij zijn terug bij triple living. Vandaag alles over hun project nieuw zuid in het antwerpse, wat op dit moment nog in volle gang is. Scheldezicht wordt de nieuwste realisatie van triple living op de duurzame en groene woonsite nieuw zuid.

Triple living bouwt als projectontwikkelaar het nieuwe stadsdeel nieuw zuid.

Dit is een indrukwekkend cijfer als je weet dat het gemiddelde in de binnenstad 12% bedraagt. Een groene, duurzame en gemengde woonwijk in opdracht van de stad antwerpen. Intussen zit de ontwikkeling van nieuw zuid zowat halfweg. Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park. Le promoteur immobilier triple living ne jure que par des architectes de renom. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in antwerpen. Het gaat hard voor nieuw zuid, de groenste en meest duurzame stadsontwikkeling van het land. You will notice in every detail that a great nieuw zuid was designed by the very best. Ontwaken in het groen, midden in de stad. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Triple living | triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen t. Interbuild bouwt voor stadsontwikkeling antwerpen zuid nv op de site van triple living, gelegen tussen de schelde en het justitiepaleis.

Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park nieuw zuid. Triple living kan nu nog niet veel kwijt over de residentiële toren die het sociale woonblok zal doen vergeten.